Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський провів телефонну розмову з президентом Литви: про що говорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів телефонну розмову з президентом Литви: про що говорили

Володимир Зеленський і Гітанас Науседа обговорили ситуацію з поширенням і запобіганням коронавірусу, а також поділилися інформацією про вплив обмежувальних заходів на економіку і епідситуацію в країнах.

7 грудня 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні відбулася телефонний дзвінок між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Литви Гітанас Науседа. Лідери держав обговорили пандемію коронавірусу в країнах і можливість під час жорсткого карантину провести Конференцію з реформ, яку перенесли на наступний рік.

Зеленський провів телефонну розмову з президентом Литви: про що говорили

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, одним з головних питань під час телефонної розмови було запобігання поширення коронавірусу в країні, вихід з економічної кризи і вплив жорсткого карантину на бізнес і безробіття серед населення.

За словами українського президента, завдяки карантину вихідного дня, пандемія коронавірусу призупинила своє зростання, також подякувавши свого колегу за те, що Литва порушує в ЄС питання про надання вакцини проти COVID-19 країнам.

Під час розмови була також порушена тема Донбасу, закінчення війни і зусилля, щоб реалізувати домовленості "нормандської четвірки".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Україна і Литва підписали меморандум про співпрацю в сфері захисту прав споживачів. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з питань безпеки харчових продуктів. Державна служба з питань захисту прав споживачів Литви і відповідне відомство в Україні підписали угоду про щільне співробітництво, спрямованому на захист прав споживачів обох країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини