Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський прийняв важливе рішення в сфері національної безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прийняв важливе рішення в сфері національної безпеки

Президент підписав указ

18 лютого 2021, 12:00 comments1078
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розширив склад ради національної безпеки і оборони. Тепер одним з членів ради стала міністр з питань ветеранів Юлія Лапутіна. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Зеленський прийняв важливе рішення в сфері національної безпеки

Фото: ОП

Володимир Зеленський вже поставив підпис під відповідним указом. Документ набирає чинності з нинішнього дня.

Лапутіна займає пост міністра з недавніх пір. У минулому вона робота в контррозвідці та була генерал-майором Служби безпеки України.

Варто відзначити, що Зеленський оновив склад РНБО просто напередодні закритого засідання 19 лютого, на якому повинні прийняти жорсткі рішення для захисту національної безпеки і оборони. Чи пов'язано введення Лапутіної в РНБО з прийдешнім засіданням — невідомо.

Довідка: 2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на народного депутата Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником цих каналів називають нардепа Віктора Медведчука.

Зеленський звинуватив канали в фінансуванні з Росії, і заявив, що вони працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

Міністр культури Олександр Ткаченко назвав діяльність цих каналів інформаційним тероризмом і транслюванням російської пропаганди. Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Янукович зробив заяву з приводу подій на Майдані.

Читайте також, скільки заробив Арсен Аваков за грудень і січень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини