Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський, Притула чи Тимошенко: опитування показало, кому найбільше довіряють українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський, Притула чи Тимошенко: опитування показало, кому найбільше довіряють українці

Знизився відсоток людей, які відчувають високий рівень страху та паніки, з 46,5% до 16%.

23 березня 2023, 21:46 comments9915
Поділіться публікацією:

Соціологічна служба Центру Разумкова з 22 лютого по 1 березня проводила соціологічне опитування більше ніж у 20 областях України, в якому взяли участь 2020 респондентів віком від 18 років.

Зеленський, Притула чи Тимошенко: опитування показало, кому найбільше довіряють українці

фото тематичне

Варто зазначити, що раніше опитування проводилось у вересні-жовтні 2022 року. За результатами останнього, за 5 місяців відсоток українців, які вважають, що в країні події розвиваються в правильному напрямку зріс, якщо раніше так вважали 51%, то сьогодні це 61%. Також збільшилась кількість громадян, які вірять у здатність України подолати труднощі за кілька років. Сьогодні це 49% у порівнянні з 18% у жовтні.

Знизився відсоток людей, які відчувають високий рівень страху та паніки, з 46,5% до 16%.

На думку респондентів, держава показує найкращі результати у розв’язанні проблем щодо оборони країни – 82%, енергозабезпеченні – 80% та зовнішньої політики – 75%. Найгірше владі вдається боротися зі злочинністю 38% та корупцією 24%.

Говорячи про державні та суспільні інститути, найбільше українці довіряють Збройним Силам України – 96%, волонтерським організаціям – 88%, найменше – чиновникам 64%, політичним партіям 63%, Верховній Раді України 51%.

Що стосується політиків та громадських діячів, то найбільший рівень довіри до Володимира Зеленського – 85%, Сергія Притули – 65%, Михайла Подоляка – 59,5%. Серед респондентів найбільшу недовіру відчувають до Юрія Бойка – 82%, Юлії Тимошенко – 76%, Петра Порошенка – 65%.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що брат Катерини Бужинської зараз знаходиться під Бахмутом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини