Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський пояснив, яким чином ми повернемо окуповані росією території
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, яким чином ми повернемо окуповані росією території

Вихід на тимчасову лінію розмежування 24 лютого - це вже перемога для України

21 травня 2022, 13:55 comments2056
Поділіться публікацією:
Президент Україна Володимир Зеленський пояснив, яким чином ми повернемо окуповані рф території, включаючи Крим та Донбас. Про це повідомив Володимир Зеленський під час інтерв'ю ведучим телемарафону "Єдині новини".
За словами Президента, є земля, яку росіяни окупували, а є земля, де вони глибоко вкопалися. Наші військові так само хочуть жити і ми маємо розуміти цінність кожного кроку українського військового. Тож вихід на тимчасову лінію розмежування 24 лютого — це вже перемога для України. А після цього — друга частина повернення окупованих територій, яку необхідно провести дипломатичним шляхом.
"Тому вважаю не треба бути дуже жадібними на цей момент, навіть якщо це не дуже справедливо. Бо справедливість — це коли ми заберемо усе. Точно наша держава все поверне. Вважаю, що в принципі, на сьогодні, щоб зберегти, а це вже питання десятків тисяч людей, тому що ніхто просто так нічого не віддає. Але є земля, де вони зайшли і окопували, а є земля, де вони вже вкопувалися, вони там стоять, сидять. Вони глибоко в деяких територіях. Тому вважаю, що без зайвих втрат. Я думаю, що вийти на лінію, яка була до 24 числа. Я вважаю для нашої держави, на сьогодні це — перемога. Так, не до кінця повернули всі території. Не все так просто, але ми повинні дивитися ціну цієї війни і ціну кожної деокупації. Все одно все повернеться. Ми зламали хребет однієї з найсильніших армій світу",- зазначив президент. 
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, коли завершиться евакуація українських захисників із заводу "Азовсталь".Президент України Володимир Зеленський розповів, що евакуація бійців із "Азовсталі" найближчим часом завершиться. Також глава держави зазначив, що йому постійно доповідають про ситуацію. Президент наголосив, що всі захисники Маріуполя — герої і їм дали сигнал, аби вони зберегли своє життя. Також гарант розповів, що розблокувати "Азовсталь" військовим шляхом — неможливо, через відсутність належної кількості зброї. Президент заявив, що найближчим часом, навіть не днями, найближчим часом завершиться вивезення всіх. Про це він заявив в інтерв’ю з нагоди третьої річниці інавгурації, уривок з якого транслювали в ефірі інформаційного марафону.

Зеленський пояснив, яким чином ми повернемо окуповані росією території

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини