Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський покаже свій план перемоги ще одному партнеру: кому пощастило на цей раз
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський покаже свій план перемоги ще одному партнеру: кому пощастило на цей раз

Зеленський має намір ознайомити із планом перемоги Шольца

сьогодні, 18:51
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський планує візит до Берліна в п'ятницю, який, ймовірно, був запланований під засідання формату "Рамштайн" на рівні лідерів, повідомляє Bild із посиланням на свої джерела в уряді.

Зеленський покаже свій план перемоги ще одному партнеру: кому пощастило на цей раз

Володимир Зеленський

За даними видання, Зеленський прибуде до столиці Німеччини 11 жовтня, де має намір обговорити з канцлером Олафом Шольцом деталі свого "плану перемоги", який раніше був представлений президенту США Джо Байдену.

Також заплановані конфіденційні переговори з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

Візит Зеленського, ймовірно, був пов'язаний із запланованою на 12 жовтня зустріччю лідерів у форматі "Рамштайн" на американській авіабазі. Однак вже відомо, що ця зустріч не відбудеться через зміни в планах президента США Джо Байдена, який вирішив залишитися в країні через ураган, який насувається на Штати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що план перемоги України, з яким президент Володимир Зеленський їздив до США, наразі удосконалюють та презентують західним партнерам. За словами Володимира Зеленського, після доопрацювання документ оприлюднюють, щоби українці могли ознайомитися з ним. За його словами, зрозумівши всі позиції партнерів, усі реальні можливості для України, посиливши наш план перемоги, ми зробимо публічною нашу стратегію подальших дій. Важливо, що перспектива має бути зрозуміла для кожного в нашій країні, підкреслив Зеленський.

При цьому відомо, що в Україні уже критикували президента за те, що він показує свій план перемоги лідерам держав-союзників, але не неродові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/

Новини