Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський несподівано скасував звернення до сенаторів США: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський несподівано скасував звернення до сенаторів США: деталі

Зеленський в останній момент скасував виступ перед американськими сенаторами

5 грудня 2023, 22:24
Поділіться публікацією:

Президент України в останній момент скасував брифінг для сенаторів США, на якому планував поділитися з ними інформацією про ситуацію на фронті та потреби ЗСУ у західному озброєнні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив очільник демократів в американському Сенаті Чак Шумер, пише The Washington Post.

Зеленський несподівано скасував звернення до сенаторів США: деталі

Зеленський відмінив брифінг для американських сенаторів. Фото з відкритих джерел

При цьому Чак Шумер сказав, що США й надалі мають підтримувати Україну у війні з Росією.

Сенатор наголосив, що Штати не можуть більше відкладати надання Україні допомоги, оскільки відбиття російської агресії — "це поворотний момент західної цивілізації та історичний момент".

Говорячи про те, що Зеленський не буде присутній 5 грудня о 22:00 за Києвом в онлайн-форматі на брифінгу з американськими сенаторами, Чак Шумер сказав, що "щось сталося в останню хвилину".

Планувалося, що Зеленський виступить перед американськими сенаторами на закритому брифінгу. За допомогою захищеного відеозв'язку Зеленський мав розповісти сенаторам США про ситуацію на лінії зіткнення з російською армією та озвучити потреби ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський закликав пам'ятати, що наразі триває "битва за долю України" і потрібно підтримувати українців та українок, які її ведуть, а не вести суперечки про щось політичне, зокрема і в соціальних мережах. Президент вказав на необхідність робити конкретні речі, які можуть надати можливість активно протистояти Росії у війні.

"Коментарі" також повідомляли, якби вибори президента України відбулись сьогодні, хто б переміг. Згідно з результатами соціологічного опитування групи "Рейтинг" є два головні кандидати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини