Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський назвав ризики для України, якщо війна перейде на територію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав ризики для України, якщо війна перейде на територію Росії

Президент Україна вказав на значні ризики, якщо українські сили почнуть війну у РФ.

28 серпня 2023, 09:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В якийсь момент Україна може залишитись одна, якщо війна з українських земель перейде на територію Росії вважає Володимир Зеленський. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Зеленського для телеведучої Наталії Мосейчук.

Зеленський назвав ризики для України, якщо війна перейде на територію Росії

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Українська ведуча запитала у президента щодо можливості, що війна перейде на територію Росії. 

"Я вважаю, що це великий ризик, що ми точно залишимося самі", — сказав Зеленський.

Зеленський розповів, що великі держави підтримують Україну, однак деякі з них вказують на єдиний пункт, чому вони не на боці РФ. Це стосується територіальної цілісності. Таким чином, якщо Україна направить свої війська на територію Росії, то за словами Зеленського "зі мною цієї держави не буде".

Крім того, Зеленський додав, що в якийсь момент Україна може залишитись одна. Президент вважає, що на це може вплинути кілька факторів, зокрема це стосується внутрішньої політики міжнародних партнерів, чи навіть вибори в країні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, якими будуть гарантії безпеки від інших держав. За словами українського президента вони стосуватимуться як військової сфери, тобто зброї, протиповітряних систем так і фінансових питань, зокрема це стосується санкцій проти агресора.

Також "Коментарі" писали про керівника ГУР Кирила Буданова, який назвав ресурс Путіна, що дозволяє Росії й надалі вести війну проти України. Буданов вказав, що це людський ресурс, адже усі інші ресурси у Путіна закінчуються: економіка, військово-промисловий комплекс та військові запаси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 серпня 2023, 08:58

Цікаво, що овці Божого народу сприймуть це твердження. Тобто ворог не ризикує лишитись самим, а от українці, яких використовують як інструмент, ризикують. То може спробували б, ніж вмирати тут і подивились реакцію власників війни. Що вони справді кинули Україну яка всю Європу захищає? Придушений юдейською пропагандою розум олухів мовчить?


Новини