Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський призначив посла України у Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив посла України у Великобританії

Вадим Пристайко отримав нову дипломатичну посаду

20 липня 2020, 22:33 comments1149
Поділіться публікацією:

У понеділок, 20 липня, Володимир Зеленський призначив колишнього віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка послом України у Великобританії. Про це повідомляє офіційний сайт Офісу президента.

Зеленський призначив посла України у Великобританії

Другим указом президент України звільнив Наталію Галибаренко з посади посла України в Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії та постійного представника України при Міжнародній морській організації. Нагадаємо, Галибаренко була послом у Великобританії протягом останніх п'яти років.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що замість Вадима Пристайка віце-прем'єром стала Ольга Стефанишина. Так, прем'єр-міністр Денис Шмигаль доповів подання про призначення Ольги Стефанишиної віце-прем'єр-міністром і звернувся до народних депутатів з проханням підтримати це подання. Потім Стефанишиної дали слово для виступу, де вона озвучила пріоритети, які бачить у роботі на цій посаді.

Після обговорення парламентарії 255 голосами прийняли в цілому проект постанови про призначення Стефанишиної віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини