Головна Новини Політика зовнішня політика Збирають секретні брифінги щодо ситуації в Україні: у Білому домі підтвердили інформацію ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Збирають секретні брифінги щодо ситуації в Україні: у Білому домі підтвердили інформацію ЗМІ

Представників Держдепартаменту та Пентагону збирають секретні брифінги щодо України

26 січня 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

Прессекретарка Білого дому Джен Псакі надала підтвердження щодо інформації, що за участі представників Держдепартаменту та Пентагону відбудуться  два секретні брифінги, на яких буде надано останні інформаційні дані  про  ситуацію в нашій країні. Про це інформує The Guardian.

Збирають секретні брифінги щодо ситуації в Україні: у Білому домі підтвердили інформацію ЗМІ

У Білому домі підтвердили інформацію (фото з відкритих джерел)

 За її словами, сьогодні відбудуться два додаткові секретні двопартійні брифінги для керівників, що очолюють  Палати Представників і  Сенату  та для чиновників комітетів.  Тут прозвучить оновлена інформація щодо  останніх подій в Україні і Росії.

Також спікерка Білого дому зазначила, що американські посадовці  Ентоні Блінкін і  Венді Шерман протягом останнього тижня мали переговори  з 20 конгресменами. При цьому, в їх планах  проведення  кількох розмов з американськими законодавцями протягом  найближчих кількох днів. Чиновники Білого дому, починаючи з грудня,  провели "десятки зустрічей з Конгресом", обговорюючи українську безпекову ситуацію.

За інформацією медіа,  під час брифінгу, що проводила  Псакі, Білий дім залишили очільник американського Міністерства оборони Ллойд Остін та керівник Об'єднаного комітету начальників штабів, генерал Марк Міллі. Також там бачили  держсекретаря Ентоні Блінкена.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Байден припускає, що Росію не покарають за "невелике вторгнення" в Україну. Президент Джо Байден припустив, що США можуть не покарати Росію, якщо вона здійснить "невелике вторгнення" в Україну, що спонукало Білий дім напружитися, щоб прояснити його зауваження. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини