Головна Новини Політика зовнішня політика Залужний зробив першу заяву на посаді посла у Британії: що сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний зробив першу заяву на посаді посла у Британії: що сказав

Колишній Головнокомандувач ЗСУ заявив, що продовжує служити Україні

11 липня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

Колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний приступив до виконання обов'язків українського посла у Великобританії.

Залужний зробив першу заяву на посаді посла у Британії: що сказав

Залужний офіційно став послом України у Великобританії. Фото з відкритих джерел

"Продовжую служити Україні. Приступив до виконання обов'язків Надзвичайного і Повноважного Посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії", — написав Валерій Залужний на своїй сторінці у Telegram.

Ексочільник української армії повідомив, що вручив копії вірчих грамот Віце-маршалу дипломатичного корпусу, акредитованого при Королівському палаці, очільниці структурного підрозділу з питань протоколу Форін Офісу Вікторії Басбі.

"Перемога України у війні з російським агресором залишається головним пріоритетом моєї діяльності і діяльності посольства", — заявив колишній Головнокомандувач ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 10 липня колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розпочав роботу на посаді посла України у Великій Британії. Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на інформацію джерела в оточенні ексголовнокомандувача. Згідно з даними ЗМІ, середа, 10 липня, стала першим робочим днем Залужного в Лондоні. Дмитро Кулеба додав, що розуміє підвищений інтерес до цієї теми, але нагадав, що "всіх послів оцінюють однаково: за результатами".

Також "Коментарі" писали про те, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний знову з'явився у мережі після довгої перерви, опублікувавши фото з дружиною Оленою Залужною. Знімок, зроблений під час спільного відпочинку в горах. Пост швидко зібрав тисячі вподобайок і позитивних коментарів від українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zaluzhnui/668

Новини