Головна Новини Політика зовнішня політика З'явилися знімки нового військового табору Росії на окупованій території (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися знімки нового військового табору Росії на окупованій території (ФОТО)

ЗМІ показали супутникові фото військового містечка в Криму, яке за два тижні вибудувала Росія

18 квітня 2021, 18:05
Поділіться публікацією:

Росія побудувала в анексованому Криму нове військове містечко. Супутникові знімки, датовані 13 квітня 2021 року, оприлюднило німецьке видання Der Spiegel.

З'явилися знімки нового військового табору Росії на окупованій території (ФОТО)

Росія нарощує війська. Фото з відкритих джерел

Як показують супутникові знімки, на сході Кримського півострова виник новий величезний армійський табір із більш ніж тисячею одиниць техніки.

За даними розслідувачів, імпровізована військова база розміщена приблизно в 30 кілометрах від населеного пункту Марфівка. Відзначається, що ще 15 березня територія була порожня. Але до 2 квітня з'явилася багато техніки і споруд.

Супутниковий знімок від 13 квітня показує, що в цьому військовому містечку, крім житлових приміщень, розташовано більше тисячі бойових машин, що стоять рядами на обгороджених територіях.

Крім того, на додаток до основного табору далі на захід вибудувана база меншого розміру.

З'явилися знімки нового військового табору Росії на окупованій території (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Кирило Буданов повідомив, що Росія вже стягнула до українських кордонів і на окуповану територію 89 тисяч військових. За даними української розвідки, до 20 квітня 2021 року Росія розмістить біля кордонів України і в окупованому Криму понад 100 тисяч військових. Буданов підкреслив, що РФ привела сили в посилений режим, а з минулого місяця активізувала розвідку на території України.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, в Головному управлінні розвідки Міноборони України назвали три сценарії, за якими може діяти Росія поблизу кордонів і на окупованій території. Експерти розповіли, який із сценаріїв найбільш ймовірний і чому, як Україні діяти в ситуації, що створилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини