Головна Новини Політика зовнішня політика З порту Гамбурга поспішно евакуювали елітну яхту Путіна за 87 мільйонів євро - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

З порту Гамбурга поспішно евакуювали елітну яхту Путіна за 87 мільйонів євро - ЗМІ

Розкішна яхта попрямувала в Росію

8 лютого 2022, 20:40
Поділіться публікацією:

Німецький порт Гамбург  покинула яхта Graceful, що є власністю президента Росії Володимира Путіна.Судно стояло тут кілька місяців. Про це інформує  Bild.

З порту Гамбурга поспішно евакуювали елітну яхту Путіна за 87 мільйонів євро - ЗМІ

Яхта Путіна вийшла з порту Гамбурга (фото: DanFoto)

 За повідомленням журналістів видання, це було схоже на поспішну втечу в страсі щодо конфіскації. 82-метрове елітне судно Graceful було збудоване 8 років тому. Його вартість майже 87 мільйонів євро. Яхта була пришвартована в Гамбурзі кілька місяців. На ній встановлено два нові балкони.

 Також  про те, що в Гамбурзі знаходиться яхта російського президента, повідомило щоденне видання Kieler Nachrichten.

 Через пів доби, як була оприлюднена ця інформація, судно повернулось Кільським каналом на територію Балтійського моря та далі в Росію.

 Схоже, що російська влада  боїться, що майно її лідера можуть конфіскувати.

 За інформацією Bild,  очільниця дипломатичного  міністерства Великої Британії Ліз Трасс повідомила про ряд  суворих  санкцій, якщо  Росія зважиться напасти  на Україну. Керівниця  британського МЗС зазначила, що "тим, хто в Кремлі та навколо нього, не буде де сховатися".

Медіа Німеччини стверджують, що елітні судна  приватних клієнтів   часто кидають якір у доках верфі Blohm + Voss, на території  порту Гамбурга. Яхта президента Росії пришвартувалась  біля  Emden — 89-метрового  корвету  К130 німецького флоту.

Минулого року яхта очільника РФ  була пришвартована у порту Гамбурга весь вересень. Перед цим її помітили  в Чорному морі. На її  борту Путін приймав  самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін "задрімав" під час виходу української збірної на церемонії відкриття Олімпіади.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини