Головна Новини Політика зовнішня політика З початку війни росіяни вбили більше мирних українців, ніж військових – Рєзніков
commentss НОВИНИ Всі новини

З початку війни росіяни вбили більше мирних українців, ніж військових – Рєзніков

Україна помститься за кожного українця, кожен російський терорист відповість за скоєні проти людства злочини

11 березня 2022, 15:17
Поділіться публікацією:

З початку війни російські загарбники вбили більше громадян України, ніж загинуло у військових боях з усіх структур сектору оборони. Про це у Фейсбуці повідомив міністр оборони України Олексій Рєзніков.

З початку війни росіяни вбили більше мирних українців, ніж військових – Рєзніков

Олексій Резніков - фото з відкритих джерел


"Завдавши нищівних втрат, російські окупант розпочали терористичну війну. Вони поводяться як злочинці та труси. Вони вбивають та захоплюють у заручники мирних громадян, жінок та дітей. Станом на 10 березня російські інтервенти вбили більше громадянських українських громадян, ніж загинули у бою наших військових із усіх структур сектору оборони. Я хочу, щоб це почули не лише в Україні, а й у всьому світі. Кремль бомбить школи, лікарні та пологові будинки. Москва нікого не захищає – вона нищить. Вони не здатні воювати з нашою армією, гвардією, теробороною, тому атакують найбільш незахищених", – заявив Резніков.


Він запевнив, що Україна помститься за кожного українця, кожен російський терорист відповість за скоєні проти людства злочини. Списки учасників інтервенції та їхніх посібників є, і вони будуть надані всім відповідним інституціям, ніхто не залишиться безкарним за всі жахи та зло, які вони принесли Україні та світу, наголосив міністр.


Рєзніков також повідомив, що зараз керівництво держави працює над тим, щоб зберегти життя українців. Пріоритетом є організація гуманітарних коридорів для евакуації громадян із міст, які зазнають найбільших атак — передусім Маріуполь, міста Сумської, Харківської, деякі передмістя Києва, а також доставка гуманітарних вантажів.


Міністр оборони наголосив, що цілодобово триває робота над посиленням української армії.


Нагадаємо, йде 16-й день відкритого російського вторгнення в Україну. Які можна зробити висновки (військові, економічні, політичні) і прогнози? Своєю думкою із виданням "Коментарі" поділився колишній працівник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради з питань національної оборони безпеки Іван Ступак. У 1990 році Macdonald's ознаменував відкриття нової епохи в РФ, а вже в 2022 він же її і закрив, вистачить. В такому випадку під Macdonald's я говорю про збірний образ цивілізованого комфорту, який принесли в РФ розвинені країни та компанії, і до якого жителі РФ звикли більш ніж за 30 років життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини