Головна Новини Політика зовнішня політика YouTube видалив і заблокував канали з ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube видалив і заблокував канали з ОРДЛО

YouTube видалив і заблокував ряд каналів з Донецької та Луганської областей

4 лютого 2022, 11:16
Поділіться публікацією:

Американська компанія YouTube видалила і заблокувала низку каналів, які були створені й велися з Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє Цензор.НЕТ, посилаючись на ЗМІ окупованих територій.

YouTube видалив і заблокував канали з ОРДЛО

Логотип YouTube - фото з відкритих джерел

YoouTube зокрема заблокував сторінки з відео "Міністерства інформації" та "Управління Народної міліції ДНР". 

Також американський відеохостинг вдався до блокування каналів "Луганського інформаційного центру", "Державної телерадіокомпанії" та "Прес-служби управління народної міліції ЛНР".

Журналіст Денис Казанський прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що "боротися із США в американських соцмережах було не дуже гарною ідеєю".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Російська Федерація запроваджує санкції проти німецької медіакомпанії "Deutsche Welle". У Москві закриють кореспондентський пункт "DW" та припиняють супутникове та інше мовлення медіакомпанії на території Росії, а всіх співробітників російського бюро позбавлять акредитації. 

У тексті заяви йдеться про те, що російська влада буде розглядати питання, чи не виконує медіакомпанія "DW" у Росії функції "іноземного агента". Також у  заяві російського МЗС йдеться і про те, що Москва має намір скласти список громадян ФРН, яких вона вважає причетними до "обмеження мовлення RT DE та тиску" на російський держтелеканал. Їм заборонять в'їзд до Росії. Список не будуть публікувати на загал. Також у російському МЗС обіцяють подальші санкції.

Раніше німецький медіарегулятор заборонив на території Німеччини мовлення державного російського телеканалу "Russia Today". Це сталось, нібито через відсутність у "RT DE" національної ліцензії на трансляцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини