Головна Новини Політика зовнішня політика Йорданія ухвалила рішення щодо Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Йорданія ухвалила рішення щодо Ізраїлю

Йорданське хашемітське королівство засуджувало авіаудари Ізраїлю по Газі, але від конкретних дій тривалий час утримувалося

1 листопада 2023, 23:51 comments1126
Поділіться публікацією:

Йорданія відкликає свого посла у Тель-Авіві. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає агентство Petra.

Йорданія ухвалила рішення щодо Ізраїлю

Йорданія вчинила демарш

Віце-прем'єр та міністр закордонних справ Йорданії Айман ас-Сафаді вирішив негайно відкликати посла в Ізраїлі через ситуацію в секторі Газа, йдеться у заяві МЗС країни. Ас-Сафаді також доручив повідомити міністерство закордонних справ Ізраїлю, що воно може не повертати свого посла до Йорданії, який раніше залишив країну.

"Це рішення є твердим виразом засудження та неприйняття Йорданією бурхливої ізраїльської війни в секторі Газа, яка призвела до вбивств невинних цивільних осіб та безпрецедентної серйозної гуманітарної кризи", — йдеться у заяві МЗС Йорданії.

У Йорданії наголосили, що посли зможуть повернутися після того, як Ізраїль припинить бойові дії у секторі Газа.

Нагадаємо, що раніше про свій розрив дипломатичних відносин із Ізраїлем заявила Болівія. А Чилі та Колумбія відкликали своїх послів для консультацій.

У свою чергу, Ізраїль відкликав своїх послів з Туреччини після різких антиізраїльських висловлювань глави турецької держави Ердогана.

Тим часом російські пропагандисти пересварилися у прямому ефірі. Війна на Близькому Сході посварила двох російських пропагандистів — ізраїльтянина Кедмі та росіянина Соловйова.

З'явилися нові подробиці про дітей та здоров'я Путіна. У Путіна є "таємний" молодший син, про якого раніше інформація не з'являлася, але він також хворів на рак.

А експерти склали ТОП 10 міст із найдорожчою нерухомістю у світі. Після тривалої невизначеності останніх кількох років, ринки житлової нерухомості світу зараз набирають обертів, а ціни на них перевершують прогнози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини