Головна Новини Політика зовнішня політика Ярош розповів, чим закінчиться війна Росії з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярош розповів, чим закінчиться війна Росії з Україною

Командувач УДА Дмитро Ярош розповів, чим для Росії закінчиться масштабна війна проти України

19 квітня 2021, 12:00 comments1709
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош розповів про те, чим для Росії закінчиться масштабна війна проти нашої країни. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Ярош розповів, чим закінчиться війна Росії з Україною

Бойовики РФ на Донбасi

За його словами, масштабний наступ Росії стане останнім цвяхом у труну російської імперії в тому вигляді, в якому вона продовжує існувати сьогодні. Він висловив впевненість, що фактор імперії Росії більше ніколи не буде впливати на нашу країну, дестабілізуючи й корумпуючи нашу державу.

Ярош зазначив, що перемога буде за нашою країною в будь-якому випадку, однак вся справа лише в кількості жертв як з боку України, так і з боку Росії. Він сказав, що гинути будуть найкращі представники української нації, однак, за його словами, кров героїв, пролита у боротьбі за незалежність, ніколи не проливається даремно.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької й Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь у конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Останніми тижнями Росія масово стягує війська до східних кордонів України й на територію тимчасово окупованого Криму, а чиновники Кремля і російські пропагандисти відкрито погрожують нашій країні війною.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, на що готовий Зеленський для завершення війни на Донбасі.

Читайте також, для чого Путін погрожує Україні війною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини