Головна Новини Політика зовнішня політика Японія, США та Південна Корея розпочали дводенні військово-морські навчання
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія, США та Південна Корея розпочали дводенні військово-морські навчання

Дводенні військові навчання у морі із залученням американського авіаносця USS Nimitz стартували у Японії, США та Південній Кореї

3 квітня 2023, 13:35
Поділіться публікацією:

Наймасштабніші морські тренування, за останні п’ять років розпочалися у США та Південній Кореї, до них приєдналася і Японія. Триватимуть такі навчання два дні, із залученням американського авіаносця USS Nimitz, пишуть "Коментарі" з посиланням на "АрміяInform".

Японія, США та Південна Корея розпочали дводенні військово-морські навчання

Три країни розпочали морські тренування із залученням американського авіаносця

Таку інформацію оприлюднили у  Південнокорейському уряді.

"Протичовнові та пошуково-рятувальні навчання, які розпочалися в понеділок поблизу південнокорейського острова Чеджу, покращать "здатність військ реагувати на прогресуючий потенціал підводних човнів Північної Кореї та ядерні і ракетні загрози", — пишуть в офіційному пресрелізі Міністерства національної оборони Південної Кореї.

Навчання включають у себе десантування морських піхотинців США та Південної Кореї, бойові тренування американської армії, та її країн-партнерів, а також повітряні вправи бомбардувальників.

"Ми рішуче відповімо на будь-які форми провокацій Північної Кореї і, таким чином, виведемо їх з ладу", — сказав південнокорейський контрадмірал Кім Інхо.

Японія, США та Південна Корея вперше за сім років розглядає сценарій гуманітарної підтримки й морських аварій.              Нагадаємо, як писали раніше "Коментарі",  Японія надасть новий пакет допомоги Україні. Про це заявив прем’єр-міністр Японії Фуміо Кішіда під час свого візиту до Києва. Сторони підписали двосторонній договір про глобальну співпрацю.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що  Південна Корея відреагувала на прохання Києва поставити летальну зброю. У Південній Кореї не знають, як відповісти на прохання Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини