Головна Новини Політика зовнішня політика Яку ставку зробив Путін стосовно України: дипломат розповів про плани очільника Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку ставку зробив Путін стосовно України: дипломат розповів про плани очільника Кремля

Президент Росії вважає українську державу "бунтівною провінцією", зазначив експерт

31 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Очільник Росії Володимир Путін відносно нашої країни робить ставку не на війська, а на політичні рішення. Глава Кремля бачить, що армія України  укріпилась і має у своєму розпорядженні зброю, яка має здатність зупинити наступ російського військового угрупування,- наголосив представник національної дипломатії, експерт з міжнародних питань Руслан Осипенко. під час ефіру на каналі "Україна-24".

Яку ставку зробив Путін стосовно України: дипломат розповів про плани очільника Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Дипломат переконаний, що російський президент робить ставку не на власну армію, бо через програш може позбутись влади.

 Ще один важливий момент – єдина позиція західних країн стосовно суверенітету та власної незалежності. Україну сприймають, як незалежну державу,- наголосив  міжнародник.

За висловом Руслана Осипенка,  Володимир Путін розуміє,  що українська територія втрачена, а ще це – просто "бунтівна провінція".

Дещо раніше  дипломат казав, що нашій країні загрожує комбіноване російське вторгнення. Росіяни сприятимуть розхитуванню  внутрішньополітичної ситуації, провокуватимуть  загострення в  Донбасі й розхитуватимуть  обстановку  із незаконно загарбаного Криму.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна допустили ймовірність зустрічі із Зеленським у Пекіні. Президент РФ Володимир Путін, як і багато інших світових лідерів, має намір 4 лютого відвідати офіційну церемонію відкриття Олімпіади в Пекіні. Водночас у щільному графіку російського президента не заплановано двосторонніх зустрічей з іншими главами держав. Єдиним винятком може стати зустріч із головою КНР Сі Цзіньпіном. При цьому в Москві також не виключили можливі контакти з президентом України Володимиром Зеленським. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини