Головна Новини Політика зовнішня політика Які санкції Верховна Рада наклала на російських депутатів та чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

Які санкції Верховна Рада наклала на російських депутатів та чиновників

Верховна Рада рекомендувала ввести санкції на 10 років проти всіх депутатів Держдуми РФ, всіх членів Ради Федерації та Ради Безпеки РФ, які голосували за визнання "Л/ДНР"

23 лютого 2022, 16:32
Поділіться публікацією:

Українські народні депутати ввели санкції на терімн у 10 років проти усіх депутатів російської Держдуми, усіх членів Ради Безпеки та Ради Федерацій, котрі підтримали незалежність псевдореспублік "Л/ДНР". За це рішення проголосували 322 нардепи. Передає портал "Коментарі".

Які санкції Верховна Рада наклала на російських депутатів та чиновників

Верховна Рада. Фото з відкритих джерел

Усього у переліку санкцій — 19 пунктів. Ключові з них — блокування усіх активів в Україні, обмеження торговельних операцій, заборона купувати українську землю, виводити гроші з України. Також російським депутатам і чиновникам заборонили польоти і перевезення в Україні. Своїм рішенням нардепи анулювали всі ліцензії, зокрема на користування українськими надрами. Найближче десятиліття будуть неможливі усі офіційні візити, засідання та переговори за участі осіб із санкційного списку. Також російських політиків позбавлять державних українських нагород, якщо такі були. 

Після голосування у Верховній Раді, санкції проти РФ має затвердити Рада національної безпеки і оборони України.

Як голосували народні депутати за це рішення — хто підтримав, а хто утримався від санкцій проти російських політиків, можна переглянути за посиланням.

Раніше "Коментарі" писали про те, що СБУ закликають перевірити причетність мережі "БРСМ-нафта" до фінансування підготовки російського вторгненняНародний депутат України Михайло Бондар направив до СБУ запит, де просить перевірити можливе фінансування мережею АЗС "БРСМ-нафта" та її власником Андрієм Бібою підготовки російського вторгнення та проросійських ініціатив в Україні. 

Читайте також: Нардеп емоційно привітав російських військових з Днем захисника Вітчизни: ласкаво просимо в пекло (ВІДЕО)





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини