Головна Новини Політика зовнішня політика Як переконати Угорщину відмовитись від дружби з РФ: поради аналітика
commentss НОВИНИ Всі новини

Як переконати Угорщину відмовитись від дружби з РФ: поради аналітика

Україна повинна йти на рішучі кроки щодо Будапешту

9 жовтня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Причина активної проросійської позиції Угорщини, крім російських грошей, — слабка українська дипломатія, вважає політолог, офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Як переконати Угорщину відмовитись від дружби з РФ: поради аналітика

Орбан – надійний союзник Путіна в ЄС. Фото з відкритих джерел

"Ніхто не домовляється зі слабкими. Ніхто не поважає слабких. Хочете, щоб Угорщина відмежувалася від РФ, — перекрийте їй з 1 грудня газ та націоналізуйте всі угорські підприємства в Україні. Навряд чи політика Угорщини стане більш прихильною до України, але в Європі зрозуміють, що не можна безкарно ставити під удар майбутнє України", — заявив Микола Мельник.

За словами політолога, те, що зараз твориться в ЄС — це крах всієї системи західної політики.

"Всі європейські цінності та піввікова робота поставлена під загрозу звичайним продажним популістським політиком країни з профашиським і комуністичним минулим", — відзначив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відсутність реальних вироків за корупційні дії, спрямовані на уникнення мобілізації військовозобов'язаними, є загрозою для держави. "Ситуація з відсутністю жодного реального тюремного вироку щодо корупції в медико-соціальних експертних комісіях — це вирок самій державі. Ці справи мали стати показовим прикладом, що так робити не можна. Натомість стали прикладом, що так можна і потрібно робити, бо за це нічого не буде", — заявив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо влада якнайшвидше не ухвалить кардинальні рішення, ситуація на лінії бойового зіткнення може стати катастрофічною для України, заявив колишній заступник секретаря РНБО, генерал Сергій Кривонос. "Нам потрібно зрозуміти, що тільки диво може врятувати на даному етапі Україну, якщо ми не зробимо реальних висновків із ситуації та не змінимо ставлення до того, що у нас є в країні", — наголосив генерал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини