Головна Новини Політика зовнішня політика Як Джордж Буш характеризує Володимира Путіна — DW
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Джордж Буш характеризує Володимира Путіна — DW

Колишній американський президент вважає, що глава РФ вельми хитрий і часто проявляє жорсткість

22 липня 2021, 13:26
Поділіться публікацією:








Після закінчення своєї президентської кар'єри екс-глава Штатів Джордж Буш максимально віддалився від політичної сфери. Однак на найяскравіші моменти колишній чиновник все ж реагує. Журналісти німецького видання Deutsche Welle поспілкувалися з Бушем напередодні відходу Ангели Меркель із поста канцлера, а також поцікавилися його ставленням до глави РФ Володимира Путіна.

Як Джордж Буш характеризує Володимира Путіна — DW

Джордж Буш розповів про своє ставлення до Володимира Путіна. Фото: РИА Новости

Про Меркель Буш відгукується не тільки, як про хорошого політика, а й справжнього друга, який у нього був за часів президентства. На його думку, вона неймовірно сильна жінка, яку не здатні зломити навіть політики-чоловіки, які звикли грати не надто прозоро. До цієї категорії Джордж Буш відносить і Володимира Путіна.

"Путін має великий вплив, і він розмовляє німецькою. Але він дуже хитрий і може бути дуже жорстким. Однак я не думаю, що йому вдалося натиснути на Меркель. Вона здатна протистояти навіть йому", — зазначив екс-президент США.

Також журналісти DW поцікавилися у Буша його ставленням до кейса з "Північним потоком-2". Колишній політик переконаний, що можливість закінчити це будівництво є великою помилкою. За його словами, він говорив це і особисто Меркель, і її попереднику.

"Мотиви РФ можуть вводити в оману. Але чим сильніший вплив недемократичного режиму на демократію, тим складніше стратегічне становище людей в цій демократії", — говорить Джордж Буш.

Рішення про будівництво ПП-2 має бути дуже важливим для ФРН, якщо вони пішли на такий крок, зазначив екс-політик. При цьому Буш не розуміє, для чого потрібно було погоджуватися на отримання газової труби від Росії, якщо можна зосередитися на отриманні атомної енергії, що виробляється в Європі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що означатиме для України можливий запуск скандального російського газопроводу "Північний потік-2". Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чого чекати нашій країні після того, як Ангела Меркель залишить посаду канцлера Німеччини. Яким думкою діляться експерти, читайте в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини