Головна Новини Політика зовнішня політика "Я не хлопчик займатися, хто чим скаже": Фокін вказав свою роль в ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я не хлопчик займатися, хто чим скаже": Фокін вказав свою роль в ТКГ

Новий член ТКГ Вітольд Фокін відзначив, що офіційно його обов'язки ще не позначені

5 серпня 2020, 16:58 comments1027
Поділіться публікацією:

Новий член української делегації Тристоронньої контактної групи в Мінську Вітольд Фокін, відомий своїм прем'єрством в перші роки незалежності Республіки Україна, заявив, що його повноваження на цій посаді не прописані офіційно. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Я не хлопчик займатися, хто чим скаже": Фокін вказав свою роль в ТКГ

Так, Фокін відзначив, що на даному етапі він бачить свою роль у врегулюванні конфлікту на Донбасі скоріше аматорської, ніж професійної, але очікує чітко прописаних обов'язків.

"Тому що те, що на мові у інших людей, координатор, разговоов і т.д. — це мене не задовольняє, я не хлопчик, щоб займатися тим, хто чим скаже ... Я буду чекати зустрічі перед тим, як почну працювати офіційно. А якщо відверто, то я вже, звичайно, веду розмови з тими людьми, на яких можна покластися, яких я поважаю ", — вказав політик.

Відзначимо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава ТКГ Леонід Кравчук розповів про ключову роль екс-прем'єр-міністра України в новій якості.

"Спілкування та комунікація з людьми, які живуть на непідконтрольною території, і тими людьми, що змушені були залишити (окупований Донбас — ред) — налагодити між ними комунікацію. А якщо точно — координація зусиль тих людей, яких нам потрібно зрозуміти, і діяти в відповідно до цього розумінням ", — відповів Кравчук на питання про функції першого глави уряду в ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини