Головна Новини Політика зовнішня політика Володимир Зеленський впевнений, що Росія не відкине «План спільних кроків» Кравчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський впевнений, що Росія не відкине «План спільних кроків» Кравчука

Президент України навів вагомі аргументи

6 листопада 2020, 23:08
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський вірить в те, що Росія не відкине "Плану спільних кроків" Кравчука. Також він навів аргументи, чому цю ініціативу української сторони повинні підтримати в Кремлі.

Володимир Зеленський впевнений, що Росія не відкине «План спільних кроків» Кравчука

Як зазначив президент, перебуваючи сьогодні з робочою поїздкою в Луганській області, наша країна не ігнорує Мінські угоди, однак повинен існувати покроковий план врегулювання конфлікту на Донбасі, зі списком подальших дій і зазначенням конкретних термінів. Тому лідер української держави сподівається на сприяння в реалізації Плану і з боку Росії, адже Путін неодноразово висловлював свою прихильність мирному вирішенню конфлікту.

За словами Володимира Зеленського, "План спільних кроків" вже передано представникам ОБСЄ для вивчення. Наступного тижня планується чергове засідання ТКГ, а в наступну п'ятницю, 13 листопада, в Нормандському форматі повинні пройти переговори політичних радників, в ході яких обговорюватимуться всі аспекти запропонованого плану щодо досягнення миру на Донбасі.

Крім того, на думку Президента, для досягнення прогресу в ситуації на Донбасі необхідно провести зустріч президентів в Нормандському форматі.



Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що представник ТКГ по Донецьку прокоментував "План спільних кроків" Кравчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини