Головна Новини Політика зовнішня політика Війна в Україні: хто з дипломатів повернувся до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: хто з дипломатів повернувся до Києва

До Києва повернулися 16 диппредставництв

18 квітня 2022, 23:28
Поділіться публікацією:
В столицю України продовжують повертатися іноземні посольства, які евакуювалися перед вторгненням рф. У Міністерстві закордонних справ України оприлюднили новий список дипломатичних представництв інших країн, що відновили свою роботу у Києві.
У відомстві повідомили, що у Києві вже працюють 16 диппредставництв. Окрім цього, у Міністерстві подякували друзям України за підтримку.
"З кожним днем все більше і більше дипломатичних представництв інших країн відновлюють свою роботу у Києві. Це є одним зі свідчень того, що світ підтримує та вірить в Україну. Сьогодні у столиці знову працюють дипломати 16 диппредставництв — ЄС, Франції, Італії, Латвії, Литви, Естонії, Польщі, Туреччини, Чехії, Словенії, Ватикану, Молдови, Грузії, Ірану, Казахстану, Таджикистану, Туркменістану. Дякуємо нашим друзям за підтримку",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ще п'ять країн Європи висилають російських дипломатів. Все більше європейських країн висилають російських дипломатів з своїх територій. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформації. Відомо, що ще п'ять країн повідомили про висилання працівників посольств росії. За даними Міністерства закордонних справ, Данія вишле 15 співробітників російської розвідки, що працювали під прикриттям у посольстві росії. Влада Франції оголосила, що вишле багатьох російських дипломатів, оскільки їхня діяльність "суперечить інтересам безпеки країни". Інформацію підтвердив прес-секретар французького Міністерства закордонних справ. Висилає російських дипломатів й Італія. З країни виїхали 30 осіб.

Війна в Україні: хто з дипломатів повернувся до Києва

До Києва повернулися 16 диппредставництв (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини