Головна Новини Політика зовнішня політика Війна на Донбасі: Кравчук заявив, що Путіна загнали в кут
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна на Донбасі: Кравчук заявив, що Путіна загнали в кут

Глава Кремля може почати ескалацію конфлікту

6 квітня 2021, 11:05 comments1056
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук заявив, що президента Росії Володимира Путіна загнали в кут і, теоретично, може почати ескалацію конфлікту. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Гордон".

Війна на Донбасі: Кравчук заявив, що Путіна загнали в кут

Володимир Путiн

За його словами, Росія вважає Україну не державою, а підконтрольною територією, а тому нічого, крім застосування сили від неї чекати не варто. Він зазначив, що сьогодні є всі ознаки, які говорять про те, що росіяни готують ескалацію конфлікту на Донбасі. Перший президент сказав, що не знає, коли це трапиться, але висловив упевненість, що РФ готується.

Глава української делегації заявив, що Росія не може протистояти НАТО, США і Європі, однак може тиснути на Україну і розширювати плацдарми для подальших наступів. Він зазначив, що Володимира Путіна загнали в кут і як би в Кремлі не намагалися хвалитися своїми можливостями, економіка Росії не здатна витримати конкуренцію з першими країнами світу, зокрема США і Китаєм

Він сказав, що сьогодні в Москві не готові до масштабного наступу, проте коли ведмедя заганяють в кут, то від нього можна чекати чого завгодно, в тому числі й великої дурниці.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде політика НАТО щодо Росії.

Читайте також про можливу участь США в переговорах по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини