Головна Новини Політика зовнішня політика "Витрати повинні бути внесені в декларацію": "Слугу" Тищенка помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая
commentss НОВИНИ Всі новини

"Витрати повинні бути внесені в декларацію": "Слугу" Тищенка помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая

У Мережі пишуть, що депутат відпочиває в Rixos The Palm Dubai

15 січня 2021, 21:17
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко вирішив не мерзнути в Україні з приходом морозів і снігу, а відправитися ближче до сонечка разом з усією своєю родиною. Так, в Мережі з'явилися фотографії, на яких нардеп був помічений на відпочинку в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це пише Telegram-канал "Темний лицар".

"Витрати повинні бути внесені в декларацію": "Слугу" Тищенка помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая

Микола Тищенко. Фото: file.liga.net

Український ресторатор був "спійманий" на відпочинку в одному з найдорожчих готелів курортного міста Дубай. На знімку можна побачити, що Тищенко стоїть в коротких шортах і тримає за руку свого маленького сина Давида.

”Витрати повинні бути внесені в декларацію”: ”Слугу” Тищенка помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая - фото 2
”Витрати повинні бути внесені в декларацію”: ”Слугу” Тищенка помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая - фото 3
Користувачі в соціальних мережах стверджують, що народний депутат зупинився в Rixos The Palm Dubai, ціни в якому можуть виявитися шокуючими для деяких — від 1000 доларів за добу.

"Вітаємо Миколу Тищенка з прекрасним відпочинком в Rixos The Palm Dubai, доба в якому коштує від 1000 доларів. Нагадуємо, що ці витрати повинні бути внесені в декларацію", — пишуть люди.

48-річний Микола Тищенко одружився на 25-річній Аллі Баранівській. Пара виховує трирічного сина Давида. Також у Тищенка є і старший син — йому вже 15.

Як повідомляло видання "Коментарі", Тищенко похвалився, що наповнив київські пісочниці. Народний депутат і потенційний кандидат в мери Києва на майбутніх виборах від партії "Слуга народу" Микола Тищенко похвалився, що наповнив пісочниці на дитячих майданчиках в Святошинському районі столиці. На це звернули увагу журналісти видання TK Media.
На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook Микола Тищенко написав, що робить рідне місто комфортним і відреагував на звернення киян про відсутність піску на дитячих майданчиках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dark_k
comments

Обговорення

sex

16 січня 2021, 02:35

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини