Головна Новини Політика зовнішня політика Виступ Джо Байдена: про що говорив президент США
commentss НОВИНИ Всі новини

Виступ Джо Байдена: про що говорив президент США

Байден підготував ініціативу, яка дозволить передавати активи олігархів РФ Україні

28 квітня 2022, 20:06
Поділіться публікацією:
28 квітня президент США Джо Байден виступив із черговим зверненням щодо ситуації в Україні. Під час звернення лідер Америки розповів про нові кроки, що дозволять зупинити та послабити агресію Кремля. "Коментарі" зібрали головне з виступу Джо Байдена.
Президент США направив до конгресу ініціативу, яка дозволяє вилучати майно російських олігархів, а виручені гроші спрямовувати в Україну
Головні тези з виступу Джо Байдена:
-Заяви кремля про те, що вони воюють не лише проти України, але й проти НАТО – це свідчення їхнього відчаю через поразку.
-США готові до будь-яких дій з боку росії.
-Ми не нападаємо на росію, ми допомагаємо Україні захищатись від російської агресії. росія зазнала невдачі, тому зараз вона каже, що має конфлікт із НАТО. Це виправдання їхньої поразки.
-Ми повинні продовжувати постачати зброю, гроші та давати економічну підтримку Україні, аби їх жертви призвели до досягнення поставленої мети і вони змогли продовжити боротьбу.
-путіну ніколи не вдасться в Україні досягти своїх цілей .
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що черговий вантаж військової допомоги США готують до транспортування. Чергова партія військового озброєння США вже у квітні має прибути до України. Наразі закінчуються останні підготовчі роботи з відправлення вантажу. ЗСУ отримають як нові зразки військової техніки, так і те озброєння, з яким українські бійці вже добре знайомі. Вашингтон передає зенітні ракетні комплекси Stinger та протитанкові комплекти Javelin. У повідомленні йдеться, що військові пілоти готують ящики із озброєнням, зокрема зенітні комплекси Stinger, протитанкові комплекси Javelin. Є також у переліку України, що передається, та інше обладнання. Його список не повідомляється.

Виступ Джо Байдена: про що говорив президент США

Джо Байден (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини