Головна Новини Політика зовнішня політика Віктор Медведчук привітав Дмитра Медведєва з перемогою «Єдиної Росії» на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук привітав Дмитра Медведєва з перемогою «Єдиної Росії» на виборах

Міжпартійний політичний діалог допоможе нормалізації відносин між Москвою і Києвом, зазначив Медведчук

22 вересня 2021, 21:18
Поділіться публікацією:

Голова політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктор Медведчук в телефонній розмові з очільником "Єдиної Росії", заступником голови Ради безпеки РФ Дмитром Медведєвим привітав політика з впевненою перемогою його політсили на виборах до Державної думи. Український політик наголосив, що одна з цілей взаємодії між двома політичними силами — відновлення економічного співробітництва між країнами. Про це повідомляє офіційний сайт "Єдиної Росії".

Віктор Медведчук привітав Дмитра Медведєва з  перемогою «Єдиної Росії» на виборах

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

"Упевнений, що російський і український народи нікому не вдасться посварити, тому що нас об'єднують наше спільне тисячолітня історія, спільне слов'янське коріння, загальна православна віра, загальна культура і мова, якою розмовляють більше половини громадян України, мільйони родичів, які проживають в наших країнах і наша загальна Перемога у Великій вітчизняній війні. Все це є найкращою запорукою для того, що ми знайдемо взаєморозуміння в інтересах громадян наших держав ", — підкреслив Віктор Медведчук.

За попередніми даними після підрахунку 100% бюлетенів за "Єдину Росію" проголосували 49,82% виборців.

Відомо, що з 17 по 19 вересня одночасно з виборами до Державної Думи проходили прямі вибори голів дев'яти суб'єктів РФ і 39 регіональних парламентів. "Єдина Росія" висунула понад 33 тисяч кандидатів, в тому числі понад 600 — на виборах восьмого скликання Держдуми (по федеральному списку і одномандатних округах). Федеральний список  очолили п'ять кандидатів — міністр оборони Сергій Шойгу, міністр закордонних справ Сергій Лавров, головний лікар лікарні в Комунарці Денис Проценко, співголова Центрального штабу ОНФ Олена Шмельова і уповноважений при Президентові РФ по захисту прав дитини Анна Кузнецова.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Путін пропонував Медведчуку знижку на газ для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини