Головна Новини Політика зовнішня політика Відомий журналіст розповів, хто міг злити США плани Путіна про напад на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий журналіст розповів, хто міг злити США плани Путіна про напад на Україну

Це була людина рангом вища Лаврова, вважає розслідувач

16 червня 2022, 23:24 comments1407
Поділіться публікацією:

Журналіст-розслідувач з міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв заявив, що Америка знала про плани Володимира Путіна, який вирішив напасти на Україну. Адже про плани Кремля щодо війни не знали навіть більшість російських високопосадовців. Про це він розповів в передачі "Продолжение следует".

Відомий журналіст розповів, хто міг злити США плани Путіна про напад на Україну

Христо Грозєв розповів про крота в Росії, який передав плани Путіна (фото з відкритих джерел)

Розслідувач заявив, що таку інформацію можна отримати, маючи крота на високому рівні або супертехнологічне рішення.

"Як цього можна досягти? Тільки маючи "крота" на найвищому рівні. Або якесь супертехнологічне рішення, про яке ніхто ще не знає", -  заявив Грозєв.

Грозєв зазначив, що якби силовики Путіна знали про його плани щодо війни з Україною, то могли б спробувати зупинити це. Тому він переконаний, що ключову роль у передачі надсекретної інформації, зіграв кріт, що має дуже високий рівень доступу. Навіть вищий, аніж у Лаврова.

"Це має бути людина вища рангу Лаврова. Я абсолютно переконаний, що Лавров не знав, що війна почнеться. А ось в цій військовій тусовці про це знали приблизно 20 осіб. Ось хтось із 20 осіб мав би передати ", — додав він.

Грозєв вважає, що крім політбюро до підготовки військових дій заздалегідь відправили й елітні ПВК. Саме тому "злив" інформації міг бути й звідти.

"Мова про нову ПВК зі 100 осіб, підконтрольну Росгвардії. "А чому так? Тому що втратили довіру до Пригожина (власника ПВК Вагнера — ред.)", — каже Грозєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська розвідка показала технічну документацію Кримського мосту. В руках українських розвідників опинилася технічна документація Кримського мосту під назвою "Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини