Головна Новини Політика зовнішня політика "Ви ще мучитиметеся зі мною дуже довго": Лукашенко розповів про свою хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви ще мучитиметеся зі мною дуже довго": Лукашенко розповів про свою хворобу

Олександр Лукашенко прокоментував свій стан здоров'я та припущення про його скору смерть

23 травня 2023, 23:33
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко під час офіційного засідання розповів про стан свого здоров'я та запевнив усіх учасників заходу, що "вмирати не збирається". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на телеграм-канал "Пул Первого", близький до Лукашенка.

"Ви ще мучитиметеся зі мною дуже довго": Лукашенко розповів про свою хворобу

Олександр Лукашенко стверджує, що з нами надовго

"Якщо хтось думає, що я вмирати зібрався — заспокойтеся. Це не більше, ніж пусті міркування в месенджерах і телеграм-каналах. Який там у мене був аденовірус? Нічого! Лікуватися три дні, але оскільки у мене не було можливості лікуватися — то треба до Москви, то до Ленінграда, то суботники, то в Гродно ти попер, обіймалися на площі з цими дівчатами, — заявив Лукашенко, звертаючись до одного з учасників засідання. — Тому все це накопичилося. Вмирати я не збираюся, хлопці. Ви ще мучитиметеся зі мною будете дуже довго".

Нагадаємо, що раніше предметом обговорення у ЗМІ став вкрай хворобливий вигляд Лукашенка під час святкового параду 9 травня у Москві, а також те, що він не зміг після параду разом із Путіним та іншими президентами ОДКБ здійснити невелику пішу прогулянку. Натомість, за даними ЗМІ, за ним приїхала швидка. Вперше після цього Лукашенко з'явився на публіці 15 травня. При цьому він також не відзначався здоровим виглядом.

Тим часом, Зеленський відвідав передову та зробив знакову заяву.

Гіркін прокоментував операцію на Білгородщині.

А кремлівський комік серйозно захворів: що відомо про його стан.

У російських медіа знову активно говорять про стан відомого гумориста Євгена Петросяна, який є прихильником кремлівського диктатора. З'явилося повідомлення, що він хрипить і втратив голос. Нещодавно комік звертався до лікарів, але потім пояснив, що в нього все гаразд — нібито планове здавання аналізів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини