Головна Новини Політика зовнішня політика Верховна Рада визнала рашизм державною ідеологією Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада визнала рашизм державною ідеологією Росії

Український уряд проголосував за заяву, де рашизм офіційно визнаний державною ідеологією РФ.

2 травня 2023, 17:09
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат Олексій Гончаренко оголосив про рішення Верховної Ради, за який Україна офіційно визнає, що у Росії діє державна ідеологія під назвою рашизм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Гончаренка.

Верховна Рада визнала рашизм державною ідеологією Росії

Наслідки рашизму в Україні. Фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко повідомив, що у квітні минулого року був поданий законопроєкт про заборону рашизму, а тепер уряд проголосував за постанову.

"Верховна Рада офіційно визнала рашизм державною ідеологією росії та закликала ООН, ЄС, уряди демократичних країн підтримати засудження політики рашизму", — розповідає Гончаренко.

Рішення визнати рашизм державною ідеологією Російської Федерації підтримали 281 народний депутат. Окрім самого рішення про визнання рашизму постанова також звертається до міжнародних організацій, зокрема до ООН, Європарламенту, парламентських асамблей та урядів країн з закликом підтримати засудження рашизму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков назвав завдання НАТО, яке успішно виконує Україна під час війни з Росією. На його думку, воєнний блок був створений задля протистояння проти російської агресії в часи СРСР, однак тепер Україна єдина країна, яка протистоїть російським силам насправді.

Також "Коментарі" писали про великі втрати росіян поблизу Бахмута, де загинули десятки тисяч військових РФ. Американська розвідка порахувала кількість втрат особового складу РФ на сході України. За їх оцінкою це понад 20 тисяч убитих та ще 80 тис. поранених російських солдатів та найманців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини