Головна Новини Політика зовнішня політика Валерій Чалий розповів, де Путін і Зеленський зможуть перетнутися вже у вересні
commentss НОВИНИ Всі новини

Валерій Чалий розповів, де Путін і Зеленський зможуть перетнутися вже у вересні

Путін і Зеленський зможуть зустрітися в США

9 вересня 2021, 08:42
Поділіться публікацією:

Президенти України і Росії Володимир Зеленський і Володимир Путін можуть мати зустріч на полях Генасамблеї ООН. Сесія відбудеться в Нью-Йорку. Саме там і може відбутися діалог двох президентів, про що поки жодна зі сторін не повідомляє. Як передає видання "Коментарі", таким припущенням в ефірі телеканалу "Україна 24" поділився дипломат, колишній посол України в США Валерій Чалий.

Валерій Чалий розповів, де Путін і Зеленський зможуть перетнутися вже у вересні

Володимир Зеленський і Володимир Путін Фото з відкритих джерел

Він розповідає, анонсувати зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна не буде ні Москва, ні Київ, але вже зараз, як в Росії, так і в Україні розглядається такий варіант. Валерій Чалий додав, ось тільки немає ніяких припущень, чи буде приїжджати в США президент Росії, тому як у нього зовсім скоро вибори в Держдуму і він може неи наважитися поїхати в США напередодні такої важливої події.

Дипломат зазначив, якщо ж російський президент поїде на Генасамблею ООН, то не виключено, що він там перетнеться з Володимиром Зеленським. В якому форматі це буде зустріч, поки передбачити складно.

Відзначимо, раніше з неодноразової ініціативою провести зустріч тет-а-тет пропонував Володимир Зеленський, але у Володимира Путіна такі пропозиції відкидали, обґрунтовуючи це тим, що, по-перше, немає практичних напрацювань для цієї зустрічі, а, по-друге, українська сторона постійно наполягає на ключовому питанні для цієї зустрічі — темі Криму, що в Росії не є прийнятим, адже по Криму в Кремлі питання давно закритий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков розповів, чи є надія, що Путін і Зеленський таки зустрінуться в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини