Головна Новини Політика зовнішня політика Вадим Акпєров розповів, навіщо насправді Банкова організовує «Трускавець 2.0»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вадим Акпєров розповів, навіщо насправді Банкова організовує «Трускавець 2.0»

"Слуги народу" знову зібралися в Трускавець

23 вересня 2021, 08:18
Поділіться публікацією:

Офіс президента має намір з фракцією "Слуга народу" провести виховну роботу, щоб привести до тями тих парламентаріїв, які почали піднімати голову і голосувати не так, як говорить Банкова. Саме для цього зовсім скоро стартують чергові великі збори "Слуги народу" в Трускавці. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Прямий" висловив громадський активіст, лідер фракції "ЄС" в Сумській міськраді Вадим Акпєров.

Вадим Акпєров розповів, навіщо насправді Банкова організовує «Трускавець 2.0»

У Трускавці пройде велика нарада "Слуги народу" Фото з відкритих джерел

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що фракція "Слуга народу" збирається знову зібрати своїх нардепів в Трускавці. Фактично провести "Трускавець 2.0". Цього разу Офіс президента, як ініціатор такого зібрання, має намір не навчати нардепів в місті-курорті, а провести розширену нараду. Про що конкретно йтиметься на цій нараді ніхто не говорить. Лідери "Слуги народу" лише обмінюються загальними фразами. Вадим Акпєров впевнений, що насправді все це робиться для того, щоб провести виховну роботу з фракцією "Слуги народу", яка похитнулася в деяких моментах.

"Те, що монобільшість похитнулася видно з багатьох питань, які Банкова хоче протягнути через парламент. Та ж сама ситуація з конфліктом зі спікером Разумковим стала яскравим маркером. Чи не така вже монолітна ця монобільшість. Тому буде виховна робота від президента Зеленського", — зазначив депутат.

Вадим Акпєров впевнений, що до Трускавця точно приїде Володимир Зеленський. Президент по пунктам скаже, що потрібно обов'язково підтримати в сесійній залі, які законопроекти найважливіші. За фактом у фракцію "Слуга народу" хочуть повернути традицію, коли голосують, отримавши повідомлення на телефон, щоб не було сюрпризів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на гірському курорті "слуги народу" можуть визначитися з кадровими змінами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини