Головна Новини Політика зовнішня політика В ЗСУ назвали кількість російських військових на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЗСУ назвали кількість російських військових на Донбасі

Понад 2 тисячі російських вояків ЗС Росії на постійній основі здійснюють військові дії проти нашої країни

12 листопада 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Очільник ЗСУ Валерій Залужний сказав про приблизну кількість війська російських окупантів на території поневоленого Донбасу. Збройну інтервенцію на українській території здійснює декілька тисяч російських солдат та офіцерів. Про це інформує  відділ комунікацій ЗСУ.

В ЗСУ назвали кількість російських  військових на Донбасі

Російські військові на Донбасі (фото з відкритих джерел)

 За його словами, понад 2 тисячі російських вояків ЗС Росії на постійній основі здійснюють військові дії проти нашої країни. Призначені на ключові посади саме російські військовики – генерали та офіцерський склад.

 До складу двох головних корпусів  Південного військового округу Росії, які протистоять  українському війську в Донецькій та Луганській областях входить понад 35 тисяч російських військових. Згадуване  військове угрупування активно підтримує РФ.

Ситуація на Донбасі непроста, але вона знаходиться під постійним контролем Об’єднаних сил, — резюмував Головнокомандувач.

 Також очільник ЗСУ сказав, що в складі прифронтових підрозділів  з’явились танки. Тепер російські окупанти  застосовують безпілотники та висилають на позиції снайперів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Москва продовжує концентрувати війська біля кордонів УкраїниУкраїнська розвідка мовчить і не повідомляє про небезпеку, а західні ЗМІ продовжують нагнітати обстановку, знову повідомляючи, що Росія продовжує зосереджувати свої війська біля українських кордонів. Так слідом за "Washington Post" ось уже і "Bloomberg" написав про те, що Росія концентрує свої війська біля кордону з Україною. Насамперед йдеться про танки та артилерію, які Москва намагається зосереджувати вночі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег Н.

13 листопада 2021, 19:36

Не пора ли уже изгнать украинских оккупантов с русского Донбасса? Пора!


Новини