Головна Новини Політика зовнішня політика В Зеленського зробили прогноз про наступника Путіна і терміни закінчення війни: хто замінить диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

В Зеленського зробили прогноз про наступника Путіна і терміни закінчення війни: хто замінить диктатора

Влада в РФ після держперевороту Пригожина може опинитись під контролем представників силового угруповання

2 липня 2023, 19:35 comments1509
Поділіться публікацією:








Можливість  державного перевороту в РФ, що хотів здійснити Євгеній Пригожин показала, що влада в Росії, як можливий  варіант опиниться під тотальним контролем представників  силового угруповання,  стверджує  представник ОП України Михайло Подоляк.

В Зеленського зробили прогноз про  наступника Путіна і терміни  закінчення війни:  хто замінить диктатора

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Також занепад  РФ можливий з причини  будь-якого подібного форс-мажору  чи при  реалізації іншого сценарію, як от  наступальні  успіхи  Збройних  сил України на фронті, наголосив  посадовець під час інтерв'ю Ходорковський Live.

"Тут можуть бути різні сценарії. Наприклад, суттєві тактичні поразки по лінії фронту. Там одне, два, три — на тому чи іншому напрямку — різко прискорять падіння всього цього угруповання окупаційного, Втеча цього угруповання. І, звичайно ж, це призведе до дуже швидкого обнулення цієї політичної еліти, яка зараз знаходиться в Росії", — не виключає  такого  розвитку подій  радник  Офісу Президента України.

Михайло Подоляк дотримується думки, що замість  президента  Володимира Путіна в Росії можливо розглядається "консенсусна" фігура, але цей кандидат  буде  вибраний не з  близького оточення  диктатора Кремля.

Разом з тим, радник  ОП  стверджує, що,  роблячи прогноз щодо  російського  "фіналу", потрібно взяти  орієнтир  на "математичні можливості" одної та другої сторони. В  цьому випадку, коли  не брати до уваги  ситуацію, як  це виникло з пригожинським "форс-мажором", війна може  продовжуватись багато  місяців.

"Якщо виходити з математичних можливостей і ресурсів, які ще залишилися у РФ, і які накопичує Україна, це може розтягнутися на місяці, якщо не трапиться такого ж форс-мажору, як ми з вами бачили 23-24 червня", — підсумував  Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Медведєв видав нову божевільну заяву про історію України.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини