Головна Новини Політика зовнішня політика В Україну з робочим візитом прибув президент Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну з робочим візитом прибув президент Польщі

Завтра відбудеться зустріч президентів України і Польщі

11 жовтня 2020, 21:05
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда сьогодні, 11 жовтня, прибув в Україну. Робочий візит Дуди в нашу країну почався з вшанування жертв сталінізму на польському військовому цвинтарі в Биківні. Про це йдеться в Twitter канцелярії президента Польщі.

В Україну з робочим візитом прибув президент Польщі

За словами Анджея Дуди, його візит в Україну має велике значення для відносин між країнами, особливо в період, коли весь світ страждає через пандемію коронавируса. Він зазначив, що зараз господарські сектора обох країн залежать від того, як країни будуть вибудовувати політику в відношення один одного. Крім того, Дуда звернув увагу на те, що країни зараз працюють над поглибленням співпраці.

Раніше "Коментарі" писали, що глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив , що закриває державні кордони з Україною, Литвою і Польщею в зв'язку з необхідністю захищати країну від можливого військового вторгнення з Заходу. По його словам, такі радикальні заходи були прийняті на спільній нараді з російським колегою Володимиром Путіним і міністром оборони Сергієм Шойгу. Оборонні заходи проти наступу і провокацій Заходу Росія і Білорусь будуть здійснювати в рамках Союзної держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини