Головна Новини Політика зовнішня політика В Україну прибув вантаж військової допомоги США (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прибув вантаж військової допомоги США (ФОТО)

Попереднє дві партії вантажу прибули в Україну 10 і 18 жовтня

23 жовтня 2021, 09:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україну прибула партія військової допомоги. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

В Україну прибув вантаж військової допомоги США (ФОТО)

Військова допомога США. Фото: прес-служба Міноборони

В Україні приземлився літак з третьої (заключний) партією додаткової міжнародної допомоги від уряду Сполучених Штатів Америки на суму 60 мільйонів доларів.

Літальний апарат приземлився в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Для потреб Збройних сил України доставлені боєприпаси, протитанкова і високоточне озброєння, а також медичне майно.

Літак з вантажем зустріли заступник Міністра оборони України, командувач Медичних сил Збройних Сил України та начальник Головного управління логістики Генерального штабу ЗС України.

Попередні дві партії вантажу прибули в Україну 10 і 18 жовтня. Дана допомога надана додатково до раніше узгодженим обсягом у 250 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що офіцер НАТО відреагував на заяву Кремля щодо України. Американський військовий зазначив, що РФ не може змусити змінити запланований вектор розвитку іншу країну. На думку досвідченого військовослужбовця, він не може зрозуміти сенс цих тез російської влади. Адже наша країна — незалежна, тому сама може вирішувати, в який військовий союз вступати. Детально про це читайте в нашому матеріалі. 

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що дії представників Північноатлантичного альянсу сигналізують про продовження підтримки України. Представники НАТО співпрацюватимуть з фахівцями РНБО для підвищення ефективності у сфері української безпеки і оборони. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

BigBen

23 жовтня 2021, 12:56

иван, не бзди, все люди братья и должны помогать друг другу защищаться от раша-фашистов...

иван

23 жовтня 2021, 09:19

Давайте больше, БОЛЬШЕ дровишек в костер войны! Пусть украинцы убивают украинцев еще больше!! Зачем нам пустая болтовня на переговорах о мире? Мы будем эффективно уничтожать друг друга при помощи этого замечательного оружия. И все благодаря нашему искреннему бескорыстному другу из-за океана.


Новини