Головна Новини Політика зовнішня політика В Україні назвали головну умову для закінчення війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні назвали головну умову для закінчення війни на Донбасі

Москва заводить переговори в глухий кут

24 лютого 2021, 13:30 comments1068
Поділіться публікацією:

Українська делегація в Організації об'єднаних націй розповіла про те, яким є головна умова для того, щоб закінчити збройний конфлікт на Донбасі. Про це повідомив постійний представник України в ООН Сергій Кислиця, передає видання "Укрінформ".

В Україні назвали головну умову для закінчення війни на Донбасі

Фото: Google

За словами Кислиці, Росія повинна погодитися на доопрацювання узгоджених рішень тристоронньої контактної групи, проте в Кремлі відмовляються це робити.

На засіданні Генеральної Асамблеї ООН представник України заявив, що для того, щоб закінчити війну на Донбасі, в Росії повинні офіційно визнати, що вони є однією зі сторін конфлікту.

Кислиця підкреслив, що неприпустимо говорити про Росію, як про посередника. Він зазначив, що глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук представляв список кроків щодо врегулювання конфлікту, які зробила Україна, щоб дозволити війни мирним шляхом.

Український дипломат заявив, що попри всі зусилля нашого боку, робота ТКГ заблокована представниками Росії через те, що Москва відмовляється доопрацьовувати рішення, які погодили експерти.

Представник України також зазначив, що російські бойовики постійно влаштовують провокації на фронті та зривають режим припинення вогню, застосовуючи зброю, яке заборонено Мінській угоді.

Довідка: з квітня 2014 року на Донбасі триває російська військова агресія проти України, за участю регулярних військ РФ і незаконних збройних формувань. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про нові санкції США проти Росії.

Читайте також, чому Зеленський загрожує розпуском Ради.



Читати повністю на https://enovosty.com/news_politics/full/2402-ukraina-v-oon-rasskazala-ob-uslovii-resheniya-konflikta-na-donbasse



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини