Головна Новини Політика зовнішня політика В Угорщині відреагували на заяву Данілова: що відповіли у Будапешті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині відреагували на заяву Данілова: що відповіли у Будапешті

Угорщина назвала заяву Данілова - "фейковими новинами"

3 травня 2022, 20:26 comments1778
Поділіться публікацією:

Представники Угорщини назвали "фейковими новинами" заяву очільника  безпекової Ради України  Олексія Данилова про те, що глава Кремля Владімір Путін повідомив угорську владу  про свої наміри  напасти на нашу країну. Про це повідомив на власній сторінці в соціальних мережах  прес-секретар  глави уряду Угорщини Золтан Ковач. 

В Угорщині відреагували на заяву Данілова: що відповіли у Будапешті

Угорщина назвала заяву Олексія Данілова "фейковими новинами" (фото з відкритих джерел)

"Відповідь на фейкові новини: 3 квітня угорці вирішили, що Угорщина не постачатиме зброю в Україну. Хоча ми розуміємо, що Україна не вітає наше рішення, поширення фейкових новин та вигадування брехні не змінить нашої позиції", — зазначив представник цієї країни.

Влада Угорщини голосувала за всі пакети санкцій Євросоюзу, які були накладені  на РФ після початку війни. Разом з тим, остання виступає проти санкцій, які спрямовані на імпорт  російської нафти та газу.

 При цьому, в Будапешті, можливо, пом'якшать свої позиції, і є очікування, що Євросоюз таки  прийме рішення про  нафтове ембарго.

Угорська влада ще зробила заяву, що готова виконувати вимоги російської влади та оплачувати  в російських  рублях за  поставлений російський газ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Угорщина знала про вторгнення путіна — Данілов.Очільник безпекової ради  нашої країни Олексій Данілов  піддав різкій критиці   позиції Угорщини  в питанні  військової агресії РФ  проти України.Секретар вітчизняної ради національної безпеки і оборони зазначив, що представники угорської  влади  знали про майбутнє військове вторгнення  на українську територію. При цьому, влада Угорщини будувала  в цих планах особистий територіальний інтерес, — такої думки дотримується посадовець.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини