Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, що Зеленський буде робити з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, що Зеленський буде робити з Путіним

Україна почала жорстко відповідати Росії

5 березня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

У мінській Тристоронньої контактній групі зробили важливу заяву щодо війни на Донбасі і переговорів між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомив представник Донецька в ТКГ Сергій Гармаш в ефірі "24 каналу".

У ТКГ розповіли, що Зеленський буде робити з Путіним

Фото: EPA

За його словами, Україна повністю змінила свій підхід в питанні переговорів з Росією по Донбасу. Гармаш висловив думку, що Володимир Зеленський розвіяв ілюзії, і вже не буде намагатися домовитися з Володимиром Путіним.

Він зазначив, що Україна почала адекватно відповідати на агресивні дії Росії, як на фронті, так і в політичній та інформаційній сфері. Донеччанин підкреслив, що Росії це не подобається.

Також представник ТКГ сказав, що заяву ватажків терористом про те, що вони будуть вести вогонь на випередження по позиціях Збройних сил України означає фактичний вихід з режиму припинення вогню.

Гармаш заявив, що на фронті не очікується особливих змін через те, що в Кремлі хочуть тиснути на Україну політично та психологічно для того, щоб змусити нашу країну прийняти умови Москви.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті не визнає, попри численні докази.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому Росія затягує процес обміну полоненими на Донбасі.

Читайте також, чи планується в Україні відставка уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини