Головна Новини Політика зовнішня політика В США обговорюють приєднання до НАТО ще трьох країн: яких саме
commentss НОВИНИ Всі новини

В США обговорюють приєднання до НАТО ще трьох країн: яких саме

Поки що, лише в ЗМІ

13 квітня 2023, 09:57 comments2703
Поділіться публікацією:

Екс-помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон припустив, що НАТО варто запросити до себе Австралію, Ізраїль, Японію та низку інших країн. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на його заяву у колонці для американської газети The Wall Street Journal (WSJ).

В США обговорюють приєднання до НАТО ще трьох країн: яких саме

Джон Болтон

Також, на його думку, США та їхнім союзникам потрібно наростити військові витрати до рівня часів екс-президента США Рональда Рейгана. Про це заявив політик , який працював у Білому домі, коли США очолював Дональд Трамп.

Окрім цього, The Washington Post вивчило інформацію із секретних матеріалів, оприлюднених у мережі. Згідно них, очікується, що війна між Україною та Росією триватиме до 2024 року, і жодна із сторін не здобуде перемоги, але обидві відмовляться вести переговори про припинення конфлікту. 

У матеріалі йдеться, що навіть якщо українським військам вдасться повернути собі "значні" території та завдати "значних втрат російським військам", що, на думку американської розвідки, малоймовірно, до мирних переговорів такі події точно не призведуть.

В ISW розповіли, які наслідки повномасштабне вторгнення в Україну матиме для Росії. Як відзначається, розгорнута Кремлем кампанія з русифікації України та знищення національної ідентичності українців обернулася посиленням ксенофобії щодо нацменшин усередині самої Росії.

А президент Чехії розповів, що чекає на РФ, якщо відео зі стратою полоненого виявиться справжнім.  

"Якщо це підтвердиться, це поставить російських солдатів поруч із Ісламською державою, яку ми всі повинні засудити", — зазначив Павел, маючи на увазі терористичну організацію, відому жорстокими стратами полонених в Іраку та Сирії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини