Головна Новини Політика зовнішня політика В Росії закрили ще один український центр: як відреагували в МЗС України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії закрили ще один український центр: як відреагували в МЗС України

В МЗС України заявили, що в Росії демонструють справжню «сусідську гостинність»

1 листопада 2021, 18:10 comments1536
Поділіться публікацією:

Артемівська судова установа Приморського краю Росії закрила некомерційний заклад "Далекосхідний український духовний культурно-просвітницький центр "Просвіта". Вітчизняне МЗС у своїй заяві назвало  таке справжнім виявом "сусідської приязності". Про це інформує МЗС.

В Росії закрили ще один український центр: як відреагували в МЗС України

В Росії закрили черговий український центр (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою в повідомленні інформацією, це  розпорядження про призупинення роботи українського просвітницького центру та інших національних культурних організацій в Росії демонструють справжню "сусідську приязність" для мешканців інших держав, родичання з якими росіяни відчайдушно демонструють, аби заохотити прийняття їх громадянство.

Ще раніше у РФ припинили роботу інших національних громадських осередків, зокрема, української  Бібліотеки в російській столиці та Світового конгресу українців.

 МЗС в тексті заяви наголошує, що РФ має дотримуватись міжнародно-правових зобов’язань, зокрема, важливих міжнародних рішень  під егідою ООН про недопущення форм расової дискримінації.

Тут резюмували, що міжнародна громадськість повинна належно оцінити погіршення прав людини в Росії, зробити сильнішим політичний тиск на представників Кремля, аби зупинити наступ на українців, які мешкають у РФ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії сталася пожежа на пороховому заводі: є загиблі. Як стало відомо, інцидент стався на території заводу в Рязанській області. Згідно з даними ЗМІ, в одному з цехів ПГУП Еластик в результаті порушення технологічного процесу сталася пожежа. попередньо через пожежу загинули семеро людей і ще десять отримали поранення різного ступеня тяжкості. Дев'ять осіб вважаються зниклими безвісти. Їх доля на цей момент залишається невідомою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном.

1 листопада 2021, 19:49

Львiвсько-кыiвские бандформирования, пришедшие на Донбасс убивать мирных жителей, будут разгромлены и разорваны на куски. Чао бомбино, болванэ володымыру!

Субъективно о объективном.

1 листопада 2021, 19:44

А помнишь, владимир, как ты в Крыму наложил себе в штаны от лютой ненависти к москалям и от того, что в укроармии не было памперсов?

Субъективно о объективном.

1 листопада 2021, 19:35

владимир, тощим подобием мышц не тряси, АТО ветер тебя сдует в землю вместе з тваимi захыснiкамы- пабратымамi!

владимир

1 листопада 2021, 19:27

Субъективно о объективном., Не с@ы! Дадим москалям по голове!

владимир

1 листопада 2021, 19:19

закрыть, на., росукрсотрудничество или как там оно называется, одичалых - по печени и в кутузку.

Субъективно о объективном.

1 листопада 2021, 19:15

Володимир, язычок прикуси. Бо дуже ти смiлывый! Кто орал "... москаляку на гiлляку!" Ответка будет очень болезненной для тебя . "А мэнэ за що?" тебе ой как еще пригодится!

Киевлянин

1 листопада 2021, 19:04

Кремль своими действиями по команде Путлера ускоряет отдаление Украины от паРаши, и циничная брехня РФ про дружбу народов уже всем очевидна. Принципы брехни Гебельса в РФ подхватили, внедрили и развивают...

Володимир

1 листопада 2021, 18:37

А в Україні штучний "руській язік" процвітає та підтримується владою, доки! Повинна бути заборона на використання "руцького язіка" в держорганах, школах та в установах. Позакривати усі руцькі центри та бібліотеки! Має настати час відродження Української мови! Кількість руцьких шкіл має бути дзеркальна як на росії українських!


Новини