Головна Новини Політика зовнішня політика В РНБО розповіли про загрозу національній безпеці від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В РНБО розповіли про загрозу національній безпеці від Путіна

Данилов розповів, чи існує загроза

1 березня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів про загрози національній безпеці з боку Росії й Володимира Путіна після введення ряду санкцій. Про це він повідомив під час програми "Свобода слова Савіка Шустера".

В РНБО розповіли про загрозу національній безпеці від Путіна

Фото: Google

За його словами, ніякі кроки Володимира Путіна не зможуть налякати українців. У тому числі й після введення санкцій за фінансування тероризму проти його кума Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

Данилову поставили запитання про те, чи варто очікувати конкретної загрози національній безпеці України через те, що Володимир Путін піде на відповідні дії.

Секретар РНБО підкреслив, що з 2014 року, після того, як Путін захопив Крим і почав війну на Донбасі, нашу країну вже неможливо чимось налякати. Він зазначив, що війна триває з 2014 року, хоча і не оголошена офіційно.

Також Данилов заявив, що українці відрізняються від росіян тим, що нас не можна захопити через те, що ми маємо генетичну волю до свободи.

Довідка: 19 лютого РНБО наклало санкції на нардепа і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука, його дружину Оксану Марченко, цивільну дружину нардепа Тараса Козака Наталію Лавренюк і ряд інших осіб за фінансування тероризму.

Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованому Донбасі.

2 лютого також були введені санкції проти Тараса Козака, який є номінальним власником телеканалів 112, NewsOne і Zik.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україну використовують як полігон для випробувань.

Читайте також про те, як зупинити російську агресію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини