Головна Новини Політика зовнішня політика В ОП заявили, що Зеленський особисто відреагує на запрошення в Москву від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП заявили, що Зеленський особисто відреагує на запрошення в Москву від Путіна

Прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що президент обов'язково відреагує на запрошення Путіна

23 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Прес-секретар Президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що глава держави обов'язково прокоментує запрошення президента Росії Володимира Путіна, який запропонував йому приїхати в Москву. Про це вона повідомила в коментарі виданню "РБК-Україна".

В ОП заявили, що Зеленський особисто відреагує на запрошення в Москву від Путіна

Володимир Зеленський. Фото: ОП

За її словами, особистої реакції з боку Володимира Зеленського обов'язково варто очікувати. Під час зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком 22 квітня Володимир Путін запропонував Володимиру Зеленському провести зустріч в Москві в будь-який зручний для нього час.

Це стало відповіддю на пропозицію Зеленського зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де сьогодні йде війна. Путін у своєму зверненні до Зеленського заявив, що якщо мова йде про війну на Донбасі, то український президент нібито повинен спочатку говорити з ватажками терористів в ОРДЛО. В українській делегації в ТКГ вже виключили таку можливість заявивши, що наша країна ніколи не сяде за стіл переговорів з бойовиками.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи може Україна розслабитися після відводу військ Росії.

Читайте також, як Україна буде відповідати на атаку Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харя Кришны

23 квітня 2021, 10:38

Посмотрим, как он встанет на колени для окончания войны. Нет, он легко вставал на колени, чтобы получить власть. А чтобы удержать, уже идет на преступления. Но окончание войны этому паяцу не интересно.


Новини