Головна Новини Політика зовнішня політика В ОП побачили позитивний сигнал у майбутній нормандській зустрічі
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП побачили позитивний сигнал у майбутній нормандській зустрічі

На сьогоднішній день усі сторони підтвердили участь у переговорах

25 січня 2022, 08:10
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента Андрій Єрмак покладає великі надії на зустріч політичних радників "нормандської четвірки", яка має відбутися у Парижі 26 січня. На сьогоднішній день усі учасники переговорів підтвердили свою зацікавленість у такій зустрічі. Як передає видання "Коментарі", про це Андрій Єрмак заявив в ефірі передачі "Свобода слова на ICTV".

В ОП побачили позитивний сигнал у майбутній нормандській зустрічі

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

Головний сигнал, на думку Андрія Єрмака, полягає в тому, що вдалося розблокувати зустрічі в рамках Нормандського формату і до того ж самі учасники можуть зустрітися не через відеозв'язок, як було раніше, а очно. Тобто всі підстави вважати, що має відбутися пряма, відверта розмова, за підсумками якої вдасться досягти якихось предметних результатів.

За словами глави президентської канцелярії, на сьогоднішній день усі сторони підтвердили свою участь. Також Єрмак висловив сподівання, що головні союзники та партнери України Берлін та Париж будуть на стороні України та будуть зацікавлені у позитивних результатах таких переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава Держдепу США Ентоні Блінкен відповів на закиди президента Зеленського про те, що США недостатньо роблять для того, щоб зупинити Росію в намірах вторгнутися в Україну. Ентоні Блінкен заявив, що США не сидять, склавши руки і роблять усе можливе, щоб об'єднати весь цивілізований світ у допомозі Україні на фоні російської загрози, що наростає. Щодо санкцій, то Вашингтон не має наміру їх вводити, поки російського вторгнення не відбулося, адже це є своєрідниммелементом стримування Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини