Головна Новини Політика зовнішня політика В МЗС України відреагували на скандальні слова Орбана
commentss НОВИНИ Всі новини

В МЗС України відреагували на скандальні слова Орбана

З'явилась реакція України на слова Орбана про віддачу українських територій Росії.

30 серпня 2023, 13:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан під час інтерв'ю з американським ведучим Такером Карлсоном розповів, що Захід має укласти угоду з Путіним, яка буде виключати вступ України до НАТО, а Крим залишиться за Росією. На ці слова відреагував очільник МЗС України Олег Ніколенко.

В МЗС України відреагували на скандальні слова Орбана

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Ніколенко спочатку саркастично відповів, що міністерство закордонних справ України почало "хвилюватись", що Орбан давно не закликав до узаконення російської агресії та не критикував постачання зброї до України. Однак далі Олег Ніколенко різко заявив, що Україна не буде обмінювати свої території.

"Ми не знаємо як там в Угорщині, але Україна не торгує ні своїми територіями, ні своїм суверенітетом. І світ не буде торгувати. А російське керівництво, яких би воно не залучало публічних адвокатів, неодмінно понесе відповідальність за все заподіяне українцям зло", — пише Олег Ніколенко.

Нагадаємо, що Орбан неодноразово критикує допомогу Заходу для України. За словами угорського лідера війна закінчиться швидше, якщо союзники України перестануть постачати зброю. Орбан стверджує, що таким чином будуть збереженні життя українців. Американський ведучий Такер Карлсон відомий своїми прокремлівськими заявами та коментарями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час інтерв'ю Такера з Трампом, американський політик закликав США припинити підтримувати Україну у війні проти Росії.

Також "Коментарі" писали про угорського активіста, який критикує Орбана за його зв'язки з Путіним та вказує, що політична еліта "жирнішає з кожним днем", а країна перебуває в економічній кризі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини