Головна Новини Політика зовнішня політика В МЗС України відповіли на заяви з Німеччини щодо територіальних поступок
commentss НОВИНИ Всі новини

В МЗС України відповіли на заяви з Німеччини щодо територіальних поступок

Міхаель Кречмер закликав Україну піти на перемир’я та віддати частину територій Росії.

27 грудня 2023, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Саксонії Міхаель Кречмер вважає, що Україна може змиритись з тимчасовою втратою українських земель, щоб мати перемир’я з Росією. На такі заяви відреагував речник МЗС України Олег Ніколенко.

В МЗС України відповіли на заяви з Німеччини щодо територіальних поступок

Речник МЗС України Олег Ніколенко. Фото з відкритих джерел

Олег Ніколенко наголосив, що у разі територіальних поступок з боку України, то агресивний режим Путіна буде ще на крок ближчим до Німеччини.

"Якщо Україна змириться із тимчасовою втратою територій, російські війська стануть ближчими до Німеччини і Саксонії зокрема", — написав у Facebook Олег Ніколенко та додав, що "Путіну добре відомий цей регіон за часи його служби під Дрезденом".

За словами Ніколенко здача українських земель лише посилить бажання Путіна продовжувати війну в Україні та за її межами.

"Поступки територіями неодмінно призведуть до більшої агресії Росії, яка безсумнівно вийде за межі України. Мир в Європі лежить через поразку Москви. Його (Путіна) мета – знищення України та дестабілізація всієї Європі", — стверджує Ніколенко.

Нагадаємо, що Міхаель Кречмер закликав до перемир’я між Україною та Росією з тимчасовою втратою окупованих територій. Крім того, німецький політик наполягає відновити співпрацю з Росією з боку Берліна.

Раніше портал "Коментарі" писав про опитування в якому з'ясувалось, скільки німців готові захищати Німеччину у разі нападу Росії на їх країну.

Також "Коментарі" писали про прем'єр-міністра Саксонії Міхаеля Кречмера, який раніше наголошував, що війну не може виграти, ні Україна, ні Росія, тому потрібно розглядати дипломатичні варіанти для закінчення війни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

27 грудня 2023, 14:54

А это чмо лупоглазое николенька не хочет в окоп прыгнуть?!


Новини