Головна Новини Політика зовнішня політика В Європі побоюються, що діяльність Дениса Шмигаля викличе колапс в країні - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Європі побоюються, що діяльність Дениса Шмигаля викличе колапс в країні - ЗМІ

Західні ЗМІ не вірять в щирість антиолігархічній риторики влади України

13 жовтня 2021, 17:13
Поділіться публікацією:

Втома від України, що виникла на Заході через небажання влади проводити обіцяні реформи, трансформувалася в наступну стадію. Про це пише сайт "Вести".

В Європі побоюються, що діяльність Дениса Шмигаля викличе колапс в країні - ЗМІ

Денис Шмигаль. Фото з відкритих джерел

Західні ЗМІ не вірять в щирість антиолігархічної риторики влади України, приводячи дуже простий аргумент — діючий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль є ставлеником Ріната Ахметова. При цьому він залишається на посаді і продовжує відкрито обслуговувати інтереси фінансово-промислових об'єднань, пишуть "Вести".

В першу чергу це підвищення тарифів на газ, електроенергію і комунальні послуги, яке через уряд Дениса Шмигаля "проштовхують" олігархи — отримуючи, таким чином, свою надприбуток, відзначають журналісти.

У приклад "Вести" наводять цитату з матеріалів одного із західних ЗМІ: "Людей змусили платити за газові магістралі, які вони встановлювали за свої гроші. Україна може повністю забезпечити себе газом, але приватні і держкомпанії під управлінням Кабінету міністрів продають громадянам України газ українського видобутку в 6-7 разів дорожче собівартості ".

На думку ЗМІ, взимку в нашій країні може статися комунальна катастрофа. І не тільки комунальна.

"Денис Шмигаль неодноразово виступав з обіцянками не підвищувати ціни на енергоносії для населення цієї зими, але газ вже почав дорожчати, не чекаючи зимових холодів ... Уряд виявився нездатним упоратися з ситуацією і продовжує діяти не в інтересах свого народу, а в тільки власників газових компаній ... ", — передають журналісти видання" Вести ".

Також портал відзначає, що європейських журналістів турбує і ситуація з пандемією COVID-19, боротьбу з якою вони вважають провалену і те, що система сканування і контролю прищепних сертифікатів в Україні не працює.

"Сьогодні Україна — це джерело неконтрольованого поширення коронавірусу на кордоні з Євросоюзом, країна, що стоїть на межі енергетичного колапсу і де ось-ось почнуться масові заворушення — через те, що уряд не діє, покладаючись тільки на підтримку Заходу ..", - пише видання" Вести ", цитуючи західних ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тоня

14 жовтня 2021, 09:13

як .можна писати таку брехню..хіба що . авторам по замовленню..

Александр

13 жовтня 2021, 17:24

Издание "Вести" - такое же западное как и "Звезда".


Новини