Головна Новини Політика зовнішня політика Український журналіст пояснив, чому росія більше не бомбить Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український журналіст пояснив, чому росія більше не бомбить Київ

путін схиблений на всяких церковних справах

1 червня 2022, 18:38 comments7007
Поділіться публікацією:

рф більше не обстрілює та не бомбить столицю України — Київ, адже самі хочуть зайти в місто та не мати проблем, аби все було гарно. Таку думку висловив журналіст Дмитро Гордон в інтерв'ю на телеканалі "Україна 24".

Український журналіст пояснив, чому росія більше не бомбить Київ

Путін вважає Київ столицею християнського світу (фото з відкритих джерел)

Гордон переконаний, що  рф береже місто та хоче зайняти кварти та офіси, які не будуть зруйновані війною.

"Київ не бомблять тому, що росіяни хочуть самі туди увійти, і щоб не мати проблем. Вони хочуть, щоб у них було все красиво і комфортно, хочуть зайняти ці місця, житло, офіси. Інакше розбомбили б давно вже...", — заявив Гордон.

Окрім цього, журналіст припустив, що Путін не руйнує Київ, бо вважає його святим місто, столицею християнства.

"Для Путіна Київ — манке місце. Він схиблений, як і всі божевільні, на церковних справах. Київ для нього — сакральне місто. Він вважає, що звідти походить Росія. Тому, я думаю, так бомбити центр Києва він не буде", — підкреслив журналіст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна допустили зустріч із Зеленським. Теоретично зустріч президентів України та Росії щодо врегулювання військового конфлікту в Україні може відбутися. Але лише в тому випадку, якщо буде напрацьовано документ, який лідери держав могли б підписати. Роботу щодо підготовки такого документа було заморожено після стамбульської зустрічі делегацій України та Росії. За словами Дмитра Пєскова, переговорів між Україною та Росією немає. Вони повністю припинилися, а те, що Вашингтон продовжує збільшувати постачання військової допомоги Україні, явно не сприяє тому, що вони можуть відновитися і прийти до якогось логічного завершення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Valery

1 червня 2022, 19:10

Алексей, вoт сaйт, пpo кoтoрый ты спрaшивал, от 100$ в дeнь выиграть мoжно без прoблем, cам ужe нескoлько рaз оттудa вывoдил по 500-700$. Последний раз выиграл айфон11 http://tinyurl.com/prize11iphone


Новини