Головна Новини Політика зовнішня політика Українська сторона не змінювала своєї позиції: Арахамія розповів про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська сторона не змінювала своєї позиції: Арахамія розповів про переговори

Українська сторона не змінювала своєї позиції, наголосив політик

12 квітня 2022, 22:19
Поділіться публікацією:

Як заявив очільник фракції "Слуга народу" і керівник делегації  України на переговорах з Росією  Давид Арахамія, переговори стосовно угоди про гарантії безпеки для  нашої країни тривають  в онлайн-режимі. Про це він  повідомив сьогодні в соціальних мережах.

Українська сторона не змінювала своєї позиції: Арахамія розповів про переговори

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

Політик зазначив, що українська  делегація продовжує дотримуватись Стамбульського комюніке і не змінює своїх позицій, не беручи до уваги  заяви очільника російського  МЗС Сергія Лаврова.

"Єдина відмінність полягає в тому, що ми не беремо до уваги всі додаткові питання, які не були включені в Стамбульське комюніке. Можливо, це і викликало невірну інтерпретацію поточного стану переговорного процесу", – підсумував керівник  делегації України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про переговори Зеленського та ПутінаРадник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону заявив, що президент України Володимир Зеленський зустрічатиметься з президентом Росії Володимиром Путіним, швидше за все, лише після того, як Україна переможе у великих битвах. Чи справді всі дипломатичні ходи вичерпано до з'ясування стосунків на полі бою? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів. Політолог Віктор Таран наголошує, як би нам не хотілося швидкого миру, як би ми не хотіли, щоб "все це швидше припинилося", доки у обох сторін будуть військові аргументи у вигляді боєздатних армії, техніки, ресурсів – війна триватиме. На даному етапі, зазначає Віктор Таран, російські окупаційні війська намагаються вийти на лінію Запоріжжя-Харків-Херсон, вирішувати питання з Донбасом. І із цих позицій вести переговори.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини